Geneigde het type van gidskolom zijscheiding en kern die mechanisme van plastic injectievorm trekken

January 12, 2022
Laatste bedrijfscasus over Geneigde het type van gidskolom zijscheiding en kern die mechanisme van plastic injectievorm trekken

Het het werk principe van de geneigde het type van gidskolom zijscheiding en de kern die mechanisme van plastic injectievormen trekken

 

1. Mechanisme

 

Gebruikend transmissiedelen zoals geneigde gidsposten, wordt de vorm openingsmotie van de plastic injectievorm overgebracht aan de zijmodule van de klepsluiting of de zijkern, zodat het de scheiding lateraal bewegen en kan voltooien en het trekken van acties uitboren.

 

2. Actieprincipe

 

De geneigde gidskolom wordt bevestigd op de vaste matrijs, en de schuif is geïnstalleerd op de beweegbare matrijs, die zich slechts lateraal met betrekking tot de beweegbare matrijs kan bewegen.

 

Wanneer de plastic injectievorm wordt geopend, de glijdend blokdia's terug met de bewegende vorm en de geneigde dia's van de gidskolom vrij, en bewegingen lateraal om de kern te veroorzaken om uit het zijgat van het product te komen.

 

3. Hulprol

 

Grenseinde: Wanneer de geneigde gidspost uit de schuif is, wordt de schuif geplaatst om ervoor te zorgen dat de plastic injectievorm kan nauwkeurig worden ingevoerd wanneer de vorm wordt gesloten.

 

De spanningslente: Verhinder de schuif te glijden onder de actie van ernst en verlaat de correcte positie.

 

Het vastklemmen blok: sluit de zijkern in de correcte het vormen positie, verzet me tegen de smeltingsdruk, en verhinder de plastic kern van de injectievorm terug te gaan.