Bericht versturen
Thuis Producten2K-vorm

DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten

Certificaat
China Guangzhou Starlink Mold Co.,Ltd. certificaten
China Guangzhou Starlink Mold Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten

DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten
DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten

Grote Afbeelding :  DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: N/A
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: N/A
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: $0.1
Verpakking Details: Houten behuizing
Levertijd: 5 tot 10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: volgens klant

DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten

beschrijving
Staal: 1.2343/1.2083/S136/NAK80,etc. Hete agent: MST-TIP/Synventive/Yudo/HRS/Husky
Injectiepoort: Ventilator/Banana/Subpoort/Tunnel/Pin Point Gate Standaard: LKM/Hasco/DME/Misumi
Staal: 1.2343/1.2738/1.2083/S136/NAK80 Hete agent: Husky/Moldmaster/Yudo/HRS/Synventive
Injectiepoort: Ventilator/Banana/Tunnel/Pin Point poort Standaard: HASCO/DME/MUSUMI/LKM
Staal: Gebaseerd op de levensduur van schimmels: 1.2343/1.2738/1.2083/NAK80/S136 Hete agent: Moldmaster/Synventive/HRS/Yudo
Injectiepoort: Tunnel/Ventilator/Subgate/Banana/3 plaatvorm Standaard: LKM/HASCO/Musmi/DME
Hoog licht:

Huishoudelijke apparatuurindustrie 2K Injectievorm

,

DME-standaard 2K-injectievorm

,

Huishoudelijke apparatuurindustrie 2k spuitgieten

Verscheidenheid en precisie: het tweekleurige 2K-inspuitvormproces en -beheer
 
Gedetailleerde beschrijving en voordelen:
De Dual-Color 2K Injection Molding, een state-of-the-art productietechniek,is een revolutie teweeg te brengen in de kunststofindustrie door de integratie van twee verschillende kleuren in één productcyclus mogelijk te makenDit innovatieve proces verbetert niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar ook de functionele prestaties en is onmisbaar in verschillende sectoren, waaronder de automobielindustrie, consumentenelektronica en de gezondheidszorg.

 

Belangrijkste voordelen van tweekleurig 2K-inspuitgieten zijn:
  1. Esthetische innovatie: Door twee verschillende kleuren in één onderdeel te laten vormen, kunnen ontwerpers creativiteit loslaten, waardoor ze opvallende ontwerpen kunnen maken die op de concurrerende markt opvallen.
  2. Verbeterde productfunctionaliteit: Dual-color molding kan worden gebruikt om verschillende functionaliteiten of interactieve gebieden in een product aan te geven, zoals knoppen of veiligheidskenmerken, waardoor de gebruikerservaring en functionaliteit worden verbeterd.
  3. Een gestroomlijnd productieproces: 2K-vorm vermindert de noodzaak van secundaire operaties zoals verf of montage, waardoor de productiekosten en -tijd rechtstreeks worden verlaagd en de productiecyclus wordt geoptimaliseerd.
  4. Meer duurzaamheid: De twee materialen binden zich tijdens het proces op moleculair niveau, wat resulteert in een sterker, samenhangend product dat minder vatbaar is voor breuk of scheiding in vergelijking met traditioneel geassembleerde producten.
  5. Materiële veelzijdigheid: Het proces is geschikt voor een grote verscheidenheid aan materialen, waardoor combinaties mogelijk zijn die voldoen aan specifieke behoeften zoals stijfheid en zachte gebieden binnen één component.
  6. Kostenefficiëntie: Hoewel de aanvankelijke investering in dubbelkleurige 2K-inspuitmachines en -vormen hoger kan zijn, kan de algemene vermindering van de productiestappen op de lange termijn leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.
  7. Vermindering van afvalstoffen: De nauwkeurigheid van het gietproces vermindert het overtollige afval van materialen, wat bijdraagt tot duurzamere productiepraktijken.
  8. Verbeterd zegel en pasvorm: Producten die zijn ontworpen met vergrendelingsonderdelen kunnen profiteren van superieure afdichtingskwaliteiten en precisie van de pasvorm,essentieel voor het voorkomen van lekken in containers of het verbeteren van de bescherming van elektronische behuizingen.
  9. Marktdifferentiatie: De mogelijkheid om naadloos twee kleuren te combineren, biedt mogelijkheden voor het maken van een merk, waardoor producten gemakkelijker door de consument kunnen worden onderscheiden.
Toepassingen op twee-kleurige 2K-inspuiting
De veelzijdigheid van de 2K-injectievorm in twee kleuren leent zich voor een breed scala aan toepassingen.verbetering van de esthetiek en duurzaamheid. consumentengoederen, van tandenborstels tot afstandsbediening, profiteren van ergonomische ontwerpen met een zachte gripoppervlakte..Ten slotte maakt dit proces in consumentenelektronica waterdichte en visueel aantrekkelijke ontwerpen mogelijk die cruciaal zijn voor het succes op de markt.
Tot slot is dubbelkleurig 2K-inspuitgieten een innovatief productieproces dat aanzienlijke voordelen biedt op het gebied van esthetiek, functionaliteit en productie-efficiëntie.De goedkeuring ervan kan een spelveranderend effect hebben, waardoor fabrikanten meer concurrerende, aantrekkelijke en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen maken.
 
Waarom kiezen wij?
Wij hebben geïmporteerde machines met hoge precisie, zoals Markino en Sodick. Na verwerking worden alle werkstukken in drie coördinaten gemeten om de bewerkingsnauwkeurigheid van de vorm te garanderen.,We hebben spuitgietmachines van 55 tot 650 ton ingevoerd om de consistentie tussen proef- en massaproductie, productgrootte en uiterlijk te waarborgen.en voldoen aan de doelstelling van de klant.
Bedrijfsnaam Guangzhou Starlink Mold Co., Ltd.
Hoofdproduct Precisievorm, injectievorm, injectievorming, enz.
Injectie-machine
55T, 80T, 120T, 180T, 200T, 250T, 320T, 450T, 600T
Toepassing Elektronische industrie, Medische industrie, Huishoudelijke apparaten, Luchtvaart, Scheepsbouw, Huishoudelijke goederen, Automobiele industrie, Machinerieindustrie, Robotindustrie, enz.
Schimmelbasis LKM-standaard, DME-standaard, HASCO-standaard, enz.
Schimmelmateriaal 718H/738H/718/738/NAK80/S136/S136H/2738/H13/P20/2344ESR/SKD-61, enz.
Precisie van schimmel +/- 0,005 mm
Levensduur van schimmels 100K-1000K foto's
Schimmelholte enkelholte, meerholte
Runner systeem Hot Runner of Cold Runner
Vervaardigingsapparatuur Geïmporteerde CNC-apparatuur, EDM-machines, Geïmporteerde spiegeldraad snijmachines, High-speed precision gravering machines, Laser snijmachines, Sodick slow threading machines, Precision grinders,machines voor het spuitgieten van kunststoffen
Plastic Raw Material Nylon6, Nylon66, PA6, PA66, PA6+GF, ABS, ABS+GF, ABS+PC, POM ((Derlin), PP, PE, PC, PVC, PMMA ((acryl), TRU,EPDM,NBR, Silicon,UHMWPE,PVDF,PTFE,ETFE,PFA,PCTFE,FEP,PVF,PSF, PEI, PSU,PPSU, PPS, PEEK, PAI,PIPBI, enzovoort.
Kleur wit,zwart,grijs,groen,blauw,roze,gele,gouden,natuurlijke kleur endoorzichtig
Oppervlaktebehandeling Polijsten, schilderen, elektroplaten, anodiseren, borstelen, zijde screenen, water overbrengen, leerbedekking, textuur, sanblasting, vergulding, UV-verf...
Producttekeningen 2D-tekeningen, 3D-gegevens of productmonsters
Levertyd 2-7 weken, afhankelijk van het product en de behoefte
Qualiteitsstelsel ISO9001:2015, ISO14001
Onze geest De klant eerst
andere

24 uur onmiddellijke en comfortabele klantenservice!

Verzendstatusmelding tijdens levering!

Regelmatige kennisgeving van nieuwe stijlen en hot selling stijlen!

 
Onze fabriek
DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten 0
 
DME-standaard 2k spuitgieten voor huishoudelijke apparaten 1

Contactgegevens
Guangzhou Starlink Mold Co.,Ltd.

Contactpersoon: Wyman Feng

Tel.: +86 15876577390

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)